Dansk Sejlunion8. februar 2013 13:19

Nyt navn og hjemmeside til kraftcenteret i øst

Kraftcenteret, der drives i et samarbejde mellem Hellerup Sejlklub, Skovshoved Sejlklub og KDY, skifter navn til Olympisk Sejlsport Øst (O.S. ØST).

Navneskiftet for kraftcenteret i øst skal tydeliggøre, at centeret er til for sejlere i Østdanmark, der ønsker at dyrke sejlsport på et internationalt niveau i blandt andet de olympiske klasser.

Stærkt trænerteam
Herudover skal et stærkt trænerteam med Jacob Holst og Christian Rasmussen sikre høj kvalitet under træningen.

"Siden vores ansættelse har vi fokuseret på at tydeliggøre centrets rolle og funktion over for dets interessenter. Samarbejdet mellem KDY, SKS og HS rummer et enormt potentiale som vidtfavnende træningsbase og et unikt udviklingssted for talenter.  Grundlaget for et succesfuldt forløb vil altid være en klar og tydelig kommunikation og derfor tog vi tidligt initiativ til en ny og forbedret kommunikationsplatform omkring centret," fortæller de to kraftcentertrænere.

Ny hjemmeside
Den nye kommunikationsplatform er en brugervenlig hjemmeside, oseast.dk, der skal kommunikere til både nuværende sejlere, potentielle sejler og ikke mindst omverdenen.

WIDEX vil fortsat være hovedsponsor for centeret, som udover midler herfra drives med økonomisk støtte fra Team Hørsholm og Gentofte Kommuner, Dansk Sejlunion og Team Danmark.

Arkivfoto: Mick Anderson.