Dansk Sejlunion17. maj 2018 14:43 af Henrik Tang

Stor deltagelse til DS Grandprix-seriens første stævner

Årets 2. stævne i Dansk Sejlunion Grandprix-serien står for døren. Kerteminde Sejlklub er vært i forbindelse med det traditionsrige Sail Extreme i weekenden d. 19.-20. maj.

Da Dansk Sejlunion Grandprix-serien blev skudt i gang i weekenden d. 5.-6. maj med Kongelig Dansk Yacht Klub som vært, havde sommervejret allerede meldt sin ankomst. Det betød et stævne med særdeles udfordrende forhold i ganske let vind. Der kom tællende sejladser i hus i alle klasser, om end Optimist A måtte nøjes med en enkelt tællende sejlads pga. kombinationen mellem let luft og strømforhold.

Med i alt 340 sejlere i Dansk Sejlunion Grandprix samt Optimist C og B kom stævneserien særdeles godt fra start. Se resultater her.

Se billeder i stort galleri nederst på siden.

Dansk Sejlunion Grandprix og Sail Extreme med stor deltagelse

I weekenden d. 19.-20. maj løber det 2. stævne af Dansk Sejlunion Grandprix-serien af stablen i forbindelse med det traditionsrige Sail Extreme med Kerteminde Sejlklub som arrangør. Til stævnet er tilmeldt hele 430 sejlere fordelt på Grandprix-klasser samt Optimist C og B, A-Cat og Contender. Se tilmeldte og følg resultater her.

På 29er-banen og banen for Europe og Laser stiller Dansk Sejlunion med banecoaches, hvor alle sejlere er velkomne til at rette kontakt til banecoaches som sin personlige træner før og efter sejladserne. Det kan eksempelvis omhandle forberedelse til sejladsen, feedback på sejladser m.m.

Banecoaches holder breefing lørdag og søndag morgen på jollepladsen. Se mere på Facebook-gruppen ”Dansk Sejlunion Grandprix”.

Se TV-klip med sejler-interviews fra TV2 Fyn herunder, hvor tidligere bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion, Jørgen Larsen fortæller om frivillighed og Sail Extreme.

 

Dansk Sejlunion Grandprix - KDY - 5.-6. maj 2018