Dansk Sejlunion6. februar 2018 16:09 af Flemming Ø. Pedersen

Youngster i Horsens - tilmelding er åben

27.-29. april inviterer Horsens Sejlklub til første Youngsters Sail Camp for alle 15-23 sejlere. 250 kr. (+ kost og logi) for tre dage med J/70-sejlads og fællesskab. Bedre tilbud fås ikke!..

Youngsters er årets bedste nyhed for unge sejlere i alderen 15-23 år. Første Youngsters Sail Camp foregår i St. Bededagsferien, 27.-29. april, med Horsens sejlklub som vært.

Tilmeldingen finder du her - via Horsens Sejlklubs hjemmeside.

Det bliver tre dage med masser af aktiviteter på vandet - først og fremmest sejlads i hele ti J/70'ere (Horsens Sejlub har tre, og Ligaen stiller med syv). Alle sejler på skift i bådene, og når man ikke sejler selv, følger man med i RIB'er eller er på land for at lære om starter, trim, taktik og meget andet. Eller man klipper film, skræller gulerødder eller noget helt tredje, der også er en del af en Youngsters Sail Camp.

Læs mere om Youngters - og ideen bag

Prisen for at deltage er 250 kr., hvilket dækker over bådleje, bådsmand og instruktør. Oveni kommer kost og logi, som Horsens Sejlklub vil holde på et minimum.   

Camp med fire spor
Camp'en kører i fire spor, hvor alle Youngsters kommer rundt i alle fire. Sporene er forskellige, men handler alle om at møde udfordringer, lære nyt, udvikle sig - og samtidig være social. Sporene hedder:

  • Speed
  • Race format
  • Socialize
  • Media

Der vil være instruktører, kendte ansigter fra sporten, udenlandske gæster og en masse andet som del af de fire spor under campen.

Horsens Sejlklub og de unge er i fuld gang med planlægningen - allerede nu tegner der sig nogle fantastiske dage fyldt med fællesskab og oplevelser.

Så er du i aldersgruppen 15-23 år, så er der kun tilbage at udfylde tilmeldingen!..  

Når du er tilmeldt, er det en god ide at blive medlem af Youngsters' Facebook-gruppe, som deler nyheder, praktik, spørgsmål og planlægning i øvrigt.

Det er ikke nødvendigt at du i forvejen er god til at sejle. Det lærer du undervejs. Youngsters er for ALLE - også for dem, der måske hellere vil lære at dømme på vandet eller blive en mester i at skyde og klippe de sjoveste videoer.

Hempel støtter Youngsters
Det er takket være projektstøtte fra Hempel Fonden over de næste tre år, at det lader sig gøre at afvikle Youngsters. 

I første omgang udfolder Youngsters sig som to Sail Camps - Horsens i april og Oure i juli. Måske med en tredje camp i sensommeren. 

Senere følger en egentlig ungdomsliga.