Dansk SejlunionOpret aktivitet på sejlkalender.dk

INDTASTNING AF AKTIVITET

Det er nemt og uden hindringer for klubbens frivillige at indtaste aktiviteter til både sejlkalender.dk og klubkalenderen. 

Aktiviteter til begge kalendere indtastes via denne åbne indtastningsformular - bemærk, at KultuNauts godkendelse af indtastede aktiviteter normalt tager 1-2 arbejdsdage.

Inden du går i gang med indtastningen anbefales det, at du læser vejledningen (4 sider) igennem:

Hent indtastningsvejledningen

(bemærk, vejledningen er opdateret 1. februar 2017)

Hent Word-skabelon til forberedelse for indtastning


For spørgsmål send en mail til kalender@sejlsport.dk

RET/SLET/KOPIER AKTIVITET

Når du har godkendt en indtastet aktivitet modtager du en mail fra KultuNaut - heri findes der et link til, hvis der skal rettes i aktiviteten.

Du kan også via kultunaut.dk/myevent (login med e-mail) finde en oversigt over alle dine indtastede aktiviteter. Herfra kan du rette, slette eller kopiere aktiviteterne.

For spørgsmål send en mail til kalender@sejlsport.dk

BRUG AF KLUBKALENDEREN

Klubben har mulighed for at vise et udtræk af klubbens indtastede aktiviteter til sejlkalender.dk - inkl. aktiviteter fra kategorien "medlemsaktivitet" der ikke vises i sejlkalender.dk eller KultuNauts offentlige kalendere. 

Alle Dansk Sejlunions klubber er enten automatisk oprettet som arrangør i KultuNauts system (nogle klubber har tidligere på eget initiativ oprettet sig). Alle klubber har derfor et arrangør-id som deres klubkalender henter aktiviteter efter. 

Se via dette link eksempel på Vallensbæk Sejlklubs klubkalender indsat i klubbens hjemmeside.

I denne oversigt kan du finde link til din klubs kalender, hvorfra kode-teksten (script) til at indsætte klubkalenderen på klubbens findes. 

Hent vejledning til indsætning af en klubkalender


For spørgsmål send en mail til kalender@sejlsport.dk

 

Senest opdateret: 27. marts 2017