Dansk SejlunionDansk Sejlunions sekretariat

Dansk Sejlunions sekretariat har til huse i Idrættens Hus i Brøndby sammen med over 50 andre specialforbund i Danmarks Idrætsforbund.

Dansk Sejlunions sekretariatet holder til i Idrættens Hus i Brøndby, hvor også Danmarks Idrætsforbund (DIF), Team Danmark og næsten 50 andre specialforbund under DIF har til huse.

Kontakt en medarbejder i Dansk Sejlunion

Sekretariatets opgaver
Det er sekretariatets opgave at strukturere og organisere services for de danske sejlere, medlemsklubber og klasseorganisationer.

Samtidig er sekretariatet ansvarlig for den centrale organisation med bestyrelse, udvalg og projektgrupper, ligesom det er sekretariatet, der står for alle eksterne kontakter til for eksempel Danmarks Idrætsforbund/ Danmarks Olympiske komité, Team Danmark, sponsorer, medier, offentlige myndigheder og instanser, bådbranchen, etc.

Services til sejlerne
For den enkelte sejler kan Dansk Sejlunions sekretariat hjælpe med målebreve, klassebeviser, målinger, kanalbeviser, internationalt certifikat, salg via "sejlershoppen.dk", kurser, generel rådgivning og besvarelse af konkrete spørgsmål og meget mere.

Hvad kan Dansk Sejlunion hjælpe dig med som sejler?

Dansk Sejlunion har 22-24 faste medarbejdere, som varetager de løbende opgaver, rådgivning og service. Størstedelen af medarbejderne arbejder fra sekretariatet i Brøndby, mens for eksempel flere trænere og de regionale udviklingskonsulenter arbejder med udgangspunkt rundt omkring i landet.

Dansk Sejlunion har haft et selvstændigt sekretariat siden 1965, hvor man overtog funktionen som den nationale myndighed, der hidtil var blevet varetaget af Kongelig Dansk Yachtklub.

Senest opdateret: 9. juni 2015