Dansk Sejlunion10. august 2015 12:18 af Henrik Tang

Bliv SUP-instruktør i sensommeren

Den 29. august udbyder Dansk Sejlunion det sidste SUP-instruktørkursus i 2015. Kurset afholdes på Aalborg Sportshøjskole.

I mere end 30 af Dansk Sejlunions medlemsklubber tilbydes der SUP-aktiviteter i varierende omfang. I nogle klubber udøves SUP som primær aktivitet, mens andre klubber tilbyder SUP som vandtilvænning eller som alternativ vandsport til klubbens andre aktiviteter.

SUP bliver mere og mere almindeligt og kan dyrkes på mange niveauer. SUP kan dyrkes overalt, hvor der er adgang til vand. Det kan for eksempel være på fladt vand i og omkring havne, på søer og åer, eller på havet i bølger. Den slags betingelser har vi masser af i Danmark, og derfor breder sporten sig hastigt. SUP er nemt at lære, og alle kan give sig i kast med sporten.

Gennem de seneste to sæsoner har Dansk Sejlunion udbudt instruktørkurser i grundlæggende SUP. Dansk Sejlunions SUP-instruktørkursus henvender sig til klubber, der allerede tilbyder SUP-aktiviteter, ligesom klubber, der ønsker at komme i gang med SUP på grundlæggende niveau, med fordel kan uddanne instruktører.

Dansk Sejlunion har uddannet over 75 SUP-instruktører siden SUP-instruktørkurset blev lanceret i foråret 2014. 

Læs mere om SUP-instruktørkurset her

Tilmelding til kursus

Herunder kan du se en kort video fra det sidste SUP-instruktørkursus.